Skip to main content

Wie is Aardje Hegeman

Aardje Hegeman, diëtist/voedingsdeskundige

Aardje Hegeman, diëtist/voedingsdeskundige stelt zich aan u voor:
“ Sinds 2007 heb ik mijn zelfstandige diëtistenpraktijk”.

Het geeft mij veel voldoening als ik met voedingsadvies verschillende klanten kan helpen. Personen met lichamelijke-, mentale-, of stressklachten die gezond willen (leren) eten. Het geven van advies op maat daarbij vind ik heel belangrijk. Wat voor de één goed is, kan de ander misschien beter niet eten. Een lichaam in juiste balans (evenwicht) vergroot de kans op een gezond leven.

Gezonde leefstijl pas ik uiteraard zelf ook toe. Wilt u weten hoe? En wilt u meer weten over mij? Klik voor kwaliteit, opleidingen en mijn passies

 

Lidmaatschap en kwaliteit

Ik ben aangesloten bij:

  • Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN); is een landelijk netwerk van vrijgevestigde diëtisten in de eerstelijnsgezondheidszorg.
  • Natuurdiëtisten (NDN); bestaat uit professionele natuurdiëtisten en natuurvoedingsdeskundigen met een zelfstandige praktijk die zich als kenniscentrum voor natuurlijke voeding presenteren op het internet.
  • Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten (NOD); is een netwerk voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde.

Tevens ben ik ingeschreven in:

  • Kwaliteitsregister voor Paramedici nr. 39908299289
  • Kamer van Koophandel nr. 09207301